Verouderde vloeren

Onze verouderde vloeren zijn vaste parketvloeren, vervaardigd uit hoogwaardig Frans eikenhout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Ze onderscheiden zich van conventionele parketvloeren door toepassing van authentieke, herontdekte kleurpigmenten. Met aansprekende namen en kleuren als Puur grijs, Sluiergrijs, Leisteengrijs, Oud Bruin en Rood Antiek heeft de vloer een geheel eigen uitstraling en vormt een absolute meerwaarde voor het interieur van uw woning.

De verouderde vloeren worden vast verlijmd en in het zicht gespijkerd. De vloer vormt daarmee een degelijke basis voor de verdere inrichting van uw woning. De parketdelen hebben naar keuze een variërende breedte van 7 tot 23 cm en kunnen in diverse patronen worden gelegd.

Oneindig veel variatie
Doordat er gebruik gemaakt kan worden van diverse traditionele parketvormen kunnen we  oude patronen doen herleven, zoals Oud Vlaamse panelen en punten, grote en kleine visgraten of blokpatronen. Ook de stoere geleefde brede delen van 23 cm breed kunnen worden gemaakt.

Vloerverwarming
De verouderde vloeren kunnen probleemloos op vloerverwarming worden gelegd. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden en een krimpnaadje valt in deze vloer bijna niet meer op. Wilt u hierover meer weten kom dan eens langs bij ons en informeer naar de mogelijkheden.

Sfeerfotos-button

Lijn

Lijn

Bent u benieuwd wat ‘t Hoekpunt voor u kan betekenen?