finfloor rood logo

De FinFloor™ collectie biedt u een enorme diversiteit. 

FINfloor is een exclusief merk dat topkwaliteit laminaat waarborgt met een goede prijs-kwaliteit verhouding. De matte “dry touch” collectie heeft diverse prachtige items. Ze zijn basic, naturel of juist een eyecatcher. 

FINfloor laminaatvloeren zijn enorm slijtvast, hebben slijtwaarde 33, een commerciële slijtvastheid. De zwaar geperste, > 900 kg/m3, en geimpregneerde HDF basisplaat is de tussenlaag.  Het clicksysteem heeft een extra paraffine coating, waardoor het laminaat een hoge vochtbestendigheid heeft. Hoge kwaliteit laminaat voor in de woonkamer, (open) keuken, gang, studeerkamer of slaapkamers.

Plaats je de vloer zelf dan is bij ons laminaat al vanaf € 13,95 verkrijgbaar.

Kom snel bij ons in de loods kijken voor alle mooie vloeren die we hebben. Van maandag tot zaterdag geopend! Tevens bieden wij desgewenst legservice.

Voor informatie of maken van een afspraak neem via mail of contactformulier contact op, vermeldt uw mailadres en/of telefoonnummer, dan nemen wij op korte termijn contact op.

Lijn

Sfeerfotos-button

ORIGINAL collectie van FinFloor

De ORIGINAL serie van Finfloor geeft u het echte houtgevoel met de mooie DRY TOUCH oppervlakte afwerking. De vloeren zijn natuurlijk en mat in het aanzicht en voelen prettig aan de voeten. De collectie onderscheidt zich met hippe, geleefde en klassieke designs.

Lijn

Sfeerfotos-button

STYLE  collectie van FinFloor

De STYLE serie van Finfloor is werkelijk een feest voor het oog. De delen van het laminaat zijn hier wat smaller dan in de ORIGINAL collectie, waardoor de uitstraling ervan verfijnder, moderner of klassieker kan zijn.

Bent u benieuwd wat ‘t Hoekpunt voor u kan betekenen?