PVC Vloeren 

Wij hebben lang gewacht met het toevoegen van PVC aan ons assortiment. Het moet tenslotte in kwaliteit meelopen met de andere produkten die wij voeren. De kwaliteit hebben wij gevonden in de collectie Conceptline en Projectline van Karndean, een Engelse fabrikant die zich reeds 40 jaar met de productie van PVC bezig houdt. Naast de “geplakte” collectie van de Conceptline en de Projectline voeren wij de zwevende Conceptline LOC.

Daarnaast hebben wij een kleine PVC huiscollectie van 6 decoren die zowel als plak- en clickvloeren kunnen worden geleverd. Deze mooie structuren hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

PVC is uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. PVC geeft optimaal de warme door en heeft een hoog rendement. Het onderhoud is eenvoudig en gemakkelijke en de vloeren zijn slijtvast.

Conceptline 3035 Classic Oak Medium in Atelier

Lijn

Sfeerfotos-button

logo_conceptline_dl_web

De designcollectie van de Conceptline schenkt u de vrijheid tot vormgeven, De natuurlijke houtoptieken toveren warmte en behaaglijkhied in uw woonruimte en de natuurstenen dessins verlenene er een tijdloze elegantie aan. De Conceptline collectie is zowel in “lijm” versie als zwevend te verkrijgen.

De zwevende Conceptline LOC behoort met zijn gepatenteerde kliksysteemverbinding tot de nieuwe generatie pvc designvloerbedekking. Het heeft een aantal sterke kenmerken. Het wordt lijmvrij geplaatst, is nog eenvoudiger en sneller te verwerken en geschikt voor ruimtes waar niet mag of moet worden vastgelijmd. Indien gewenst zeer zeker gemakkelijk door uzelf te plaatsen.

Lijn

Sfeerfotos-button

logo_projectline_dl_web

De Projectline collectie met zijn 20 houtimitaties en luxe steendessins weerspiegelt het complete spectrum aan kleuren en structuren van het bouwmateriaal met nog echt karakter: hout en steen. Deze collectie is ook geschikt voor openbare ruimtes en gebouwen vanwege de hoge slijtvastheid.

Bent u benieuwd wat ‘t Hoekpunt voor u kan betekenen?