BERG EN BERG

Berg & Berg 

Berg & Berg lamelparketvloeren worden geproduceerd in Kallinge, Zweden. Wanneer u een Berg & Berg vloer kiest, profiteert u van de kennis van de uitvinder van het 3-laags lamelparket en produceert met respect voor de natuur. Berg & Berg lamelparketvloeren zijn FSC gecertificeerd. Wij werken al jaren met deze prachtige produkten. Laat uw gevoel voor stijl u leiden in het selecteren van een Berg & Berg vloer bij u thuis.

Eagle Multiplank

De Eagle Multiplank is een uitermate stabiele, samengestelde parketvloer. De toplaag is van Europees Eiken. Als basis wordt alleen watervast verlijmd Berken multiplex gebruikt. De opbouw zorgt voor aanzienlijk minder werking en stabiliteit van de vloer. De Eagle Multiplank is verkrijgbaar in verschillende sorteringen en verschillende breedtes. Het is maar wat u zelf het mooiste vindt. Kleine knoestjes tot hele grove geselecteerde vloeren.

multiplank

Tapis

Tapis Parket

’t Hoekpunt is een ambachtelijk bedrijf dat vroeger bijna alleen maar traditioneel geplaatste vloeren verkocht. De vloer wordt strookje voor strookje, indien gewenst in patroon, verlijmd en genageld. De vloer wordt hierna in zijn geheel geschuurd, gestopt en afgewerkt in de Lios Bioil of in de extra matte, matte of glanzende lak. Dit is het echte ambachtelijke werk. Alle kennis en know-how is aanwezig binnen ons familiebedrijf. Dit zorgt voor een persoonlijke service in vertrouwen.

Verouderde vloeren

Onze verouderde vloeren zijn vaste parketvloeren, vervaardigd uit hoogwaardig Frans eikenhout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Ze onderscheiden zich van conventionele parketvloeren door toepassing van authentieke, herontdekte kleurpigmenten. Met aansprekende namen en kleuren als Puur grijs, Sluiergrijs, Leisteengrijs, Oud Bruin en Rood Antiek heeft de vloer een geheel eigen uitstraling en vormt een absolute meerwaarde voor het interieur van uw woning.

verouderd button