Onderhoud

Niet alleen de aanschaf van een vloer is belangrijk, ook het onderhoud verdient aandacht. En alhoewel het onderhoud van de meeste vloeren weinig tijd in beslag neem, is het goed om te weten op welke manier u het langst plezier heeft van uw fraaie vloer.

Wij hebben de juiste onderhoudsmiddelen voor elke vloer, waarmee u de vloer in de beste conditie kunt houden, zodat u er heel lang plezier van kunt hebben.

 

ONDERHOUD LIOS BIOIL GEOLIEDE PARKETVLOEREN

Lios Soft Balm is een reinigende, voedende en onderhoudende zeep. Verkrijgbaar in naturel of

Bianco/wit. Deze zeep gebruikt u bij een Lios geoliede houten vloer of een met Oil Wood Traffic gelakte houten vloer.

Lios Talita onderhoudsolie is een sneldrogende en onderhoudende olie. Standaard verkrijgbaar in naturel of Bianco/wit. op verzoek in kleur verkrijgbaar. Gebruik kan plaatselijk en minimaal 1x per jaar. Makkelijk te verwerken door de korte droogtijd.

Lios Kronos Intensiefreiniger is een vriendelijke en doeltreffende reiniger. Te gebruiken bij vuil belopen vloeren of voorafgaand aan het olien met de Talita onderhoudsolie.

Lios reparatietube verkrijgbaar in veel Lios Bioil kleuren, te gebruiken bij beschadigingen e.a. Eerst de vloer ontvetten met de Kronos intensiefreiniger en lichtelijk schuren met de hand met een middelgrote korrel schuurpapier.

ONDERHOUD LAMINAAT (onderhoudsadvies zie downloads)
Eagle laminaatcleaner
reinigt en verzorgt de laminaatvloer.

ONDERHOUD GELAKTE PARKETVLOER (onderhoudsadvies zie downloads)
Eagle Floorcleaner
reinigt de parketvloer

Eagle Polish
geeft de gelakte parketvloer een extra beschermlaag.

Eagle Remover
verwijdert vuil, vet, aanslag en oude polishlagen zonder de lak aan te tasten